Asieldier van de Week

De vakantietijd nadert en dit is in De Dierenstee te merken aan de verminderde interesse in met name de katten. Veel mensen wachten met het adopteren van een dier tot ze op vakantie zijn geweest. Het aantal dieren in het dierenopvangcentrum begint daarom op te lopen. Een van de katten die op een nieuw thuis wacht is poes Yuki. Ze is twee jaar oud en een leuke en lieve poes die van aandacht houdt, maar Yuki heeft ook een pittige kant. Die laat ze zien richting soortgenoten, maar ook naar mensen kan Yuki duidelijk laten weten het ergens niet mee eens te zijn…
Als kitten heeft Yuki het zonder haar moeder moeten doen, want die overleed niet lang nadat Yuki werd geboren, en het lijkt erop dat Yuki wat ‘opvoeding’ heeft gemist. Daarom kent ze nu haar grenzen niet altijd en daar moet je als eigenaar wel rekening mee houden, bijvoorbeeld tijdens het spelen. Ondanks die felle kant, is Yuki zeker een leuke huisgenoot maar wel één die je in haar waarde moet laten. Als Yuki je aandacht wil, komt ze vanzelf naar je toe.
Voor Yuki wordt een rustig thuis gezocht, zonder andere huisdieren en jonge kinderen. Een tuin wordt door Yuki gewaardeerd, want die had ze bij haar vorige eigenaar ook tot haar beschikking, maar ze bleef redelijk in de buurt en was geen uren op pad. Tot slot is het goed om te weten dat de knieschijven van Yuki’s achterpoten wat losser zitten. Op dit moment heeft ze daar geen last van, maar dat zou misschien in de toekomst kunnen veranderen.
Wie accepteert Yuki zoals ze is en heeft een passend thuis voor haar?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur